Svolat pracovní schůzku raz dva

„Jdeš na oběd?“ ptají se mě kolegové. „Počkejte minutu“, říkám, „půjdu s Vámi“. Chci ještě narychlo svolat poradu. Nevděčný úkol. Rozeslat pozvánky, zjistit kdo se zúčastní, zamluvit podle toho zasedačku, objednat kafe...

No, tak to vypadá, že na minutu to asi nebude. A proč by nemohlo být? Online sjednávání schůzek Xeevio.cz ulehčí plánování každé události. Zkopíruji adresář, napíšu několik úvodních slov, zaškrtnu termín a odešlu.

Až se vrátím z oběda, objednám to kafe a možná už budu znát průběžné výsledky, s kým můžu na schůzi počítat. Systém mě sám upozorní, že někdo další hlasoval a odpovědi automaticky ukládá. Pro zvané je totiž hlasování pomocí xeevio.cz naprostá hračka. Jedno, dvě kliknutí a je to. Ve stanovenou dobu Xeevio.cz hlasování ukončí a oznámí mi výsledek.

Potom teprve půjdu vyřešit tu zasedačku, abychom měli přesně tolik židlí, kolik skutečně potřebujeme. Online plánování schůzek dává každému možnost, vyjádřit se pomocí krátkého hlasování a zakladateli usnadňuje jinak nelehkou práci pořádání nejrůznějších událostí.

Zpět na seznam článků