Jak trávíte volný čas?

Většina Čechů chodí s přáteli popovídat si u piva. Páteční večery, podniky zcela zaplněné lidmi, jednoznačný důkaz. Také chodíte posedět s kamarády? Možná už se z toho stala tradice, možná také rutina a ve Vaší partě se jistě našel někdo, koho to už přestává bavit. Chce to nějakou akci.

Sem tam probleskne zajímavá myšlenka. Půjdeme na motokáry, do bazénu na brusle. Zrovna jste se shodli, že každý z Vás touží vidět film, který promítají v kinech. Tak proč nejít společně? Ostatně, po filmu si můžeme jít sednout a sdílet nejčerstvější dojmy. Báječné! Kdo koupí lístky?

Proč ten skvělý nápad nikdo nezorganizuje? Film dávají v úterý, ve středu a v pátek a ještě k tomu v několika různých časech. Jak se domluví parta lidí, který den a hodina komu vyhovuje? Začne kolotoč telefonátů, e-mailů a textových zpráv. Na tohle nikdo nemá čas. Ten, který si celou organizaci vezme na starost, bývá nakonec tak znechucen, že se mu na domluvenou akci ani nechce. Radši půjde jenom na pivo. Organizovat jakýkoliv sraz je zkrátka vyčerpávající.

Myslíte, že je to nutné zlo? Nemusí tomu tak být. Kdo zná xeevio.cz, online plánování schůzek, ten už se úkolu organizátora nebojí. Ví, že stačí založit hlasování a zkopírovat e-maily z vlastního adresáře. Potom už jde všechno jako po másle. Kamarádům přijde pozvánka, hlasují, jestli se chtějí zúčastnit a který termín se jim nejlépe hodí. Xeevio.cz připomene zapomnětlivcům, že mají hlasovat a na závěr vyhodnotí, na kterém termínu se shoduje nejvíce lidí. Jenom ty lístky za Vás nekoupí. Tak co, půjdete do kina?

Zpět na seznam článků